söndag 19 februari 2017

131 dagar kvar

Det har varit väldigt mycket av allt just nu så har inte hunnit skriva här. Så nu får jag väl försöka sammanfatta en del av vad som hänt!

Det har varit ganska tufft på jobbet under en längre tid, har väl inte känts så speciellt bra alls. Men precis när jag funderade på om jag bara var tvungen att sluta och hitta ett annat jobb så dök chansen att få byta avdelning upp! Jag tog den direkt och blev mottagen av ett superhärligt team på två personer! :)
Så nu håller jag på att vänja mig in i hur saker funkar här och vad jag egentligen ska pyssla med, men känns som att det har blivit stor skillnad!

Sen åkte jag på baciller också så har legat däckad hela den här veckan i stort sett, börjar äntligen se något slut på det men är inte helt 100 än kan jag säga!
Fick även märkliga utslag som jag var till doktorn för att försöka få någon klarhet i vad det var. Men det är ju totalt värdelöst att tro att man ska få nån hjälp. För att bli utredd för vad det är jag är allergisk mot så måste jag veta eller iaf misstänka vad det är jag är allergisk mot... logiskt eller?!
Så jag lär väl ska få leva med att se ut som en prickigkorv ibland!

Nu kommer vi till dom roligare nyheterna!
I onsdags var vi till banken för att betala handpenningen på vårat hus!!!!! Hihi!
När vi satt där då kändes det verkligen att det börjar bli på riktigt! Såååå härligt!! Så nu har vi ca 10 veckor kvar till nästa möte och tillträdesdagen och jag kan knappt vänta! :)
Men tiden går sjukt fort just nu så innan vi vet ordet av så har de där 10 veckorna gått!
På kvällen på onsdagen hade vi en man i huset också som kollade lite hur man skulle kunna göra då vi gärna vill ha jordvärme, han ska räkna lite åt oss så att vi får en offert på det hela! Sen har vi två till som vi ska fråga om de skulle vilja räkna åt oss så vi har lite att jämföra med så får vi se om vi får till någon värme! :)

I torsdag var jag även i Djurås igen! Så efterlängtat!! Min klänning hade äntligen kommit! Så jag fick prova den och den satt faktiskt himla bra måste jag säga! ;) den var väl ungefär en halvmil för lång men det e ju allt på mig ;) haha så det är det enda hon ska fixa till och sen får jag hämta hem den!!

Vi har även beställt lite saker till bröllopet, löpare, skyltar, ballonger och sugrör! :) det är så himla kul när man verkligen kan börja se en helhet av det hela man kan faktiskt börja köpa på sig saker! Jag älskar det!

En sak till har jag på nyhetsfronten, har äntligen tagit tag i matten! Varit där och träffat min lärare och den här gången ska jag bara få den här skiten gjord!! Om allt går som det ska så skriver jag nationelltprov tre veckor innan bröllopet!

Haha någon som tror att jag har en fullspäckad vår framför mig?! 🙈

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar